Stap / Walk 15 May at 07:30 AM

Die VRIENDE VAN MORELETAKLOOF nooi u uit om saam met u familie en vriende, op die 15de Mei , om 07.30  in die Moreletakloof te kom stap.

Kom stap op die mooiste wandelpaadjies wat kronkel tussen die groot bome onder in die Kloof, langs die Rademeyerspruit.

Dis jul keuse van hoe lank julle wil stap, daar is drie roetes, waarvan die Rademeyersroete, selfs geskik is vir stootwaentjies, en meer gelyk is. Pak n heerlike ontbyt in n rugsak en gaan eet langs die spruit, op n kombers onder die bome, en geniet die mooiste natuurskoon.

Dis n fees vir ouers en kinders, om hier in die middel van Moreletakloof in so n mooi Natuur Reservaat saam te verkeer.  Die roetes strek oor 7.5 km op 100 hektaar, wat wissel van grasvlaktes, digte bos met die mooiste romantiese paadjies, tot vleilande met die grootste verskeidenheid voëls. Onthou asseblief die kamera.

Daar is ook die opsie van n Buffet-ontbyt wat bedien sal word by Rademeyers, tussen 10 en 11.30, maar u moet asseblief vroegtydig bespreek by 012 998 1693. Die koste beloop R49.00, wat vrugtesap, ontbyt en koffie insluit, en kinders tussen 6-12 jaar, R25.00.

U kan ook aansluit by die Vriende van Moreletakloof, teen R200 per jaar, per gesin, waarvoor u twee gratis toegange kan kry vir twee volwassenes en twee kinders onder 18, in die volgende Reservate, Groenkloof, Rietvlei, Faerie Glen en Wonderboompoort.

Kom stap saam en word n Vriend van hierdie Reservaat, wat met soveel liefde deur Natuurbewaring (Pta-Oos), onderhou en beskerm word. So min mense besef werklik watter mooi groen area, hier , gratis besoek kan word, en deur u kinders gebruik kan word, om die Natuur beter te leer ken. Uitstekende bron, vir baie skooltake en projekte, die mooiste veldplante, voëls, sampioene , fungi en bokke en volstruise.

**************************

The FRIENDS OF MORELETAKLOOF would like to invite you and your family and friends for a walk in our serene and beautiful Nature Reserve in the middle of Moreletapark.

You can stroll on the most romatic grass pathways down to the Rademeyerspruit, among massive old White Stinkwoodtrees, with the sound of water, that will follow you most of the route. You have a choice of three routes, but the best, is do it all, its only 7,5km in this 100 hecture green area. The Rademeyerroute is the flattest, and you can even walk with a pram, up to the damwall. Pack your breakfast ( and remember the blanket to sit on),and come and sit and eat under the trees  with the song of birds to serenade you.

Its free, and your car will be safely parked inside the Reserve, at the gate.

Everbody will enjoy this, and if youre lucky, you might see a fairy under a colourful mushroom. The children will have a feast!

The children can make use of this Reserve for school projects and class assignments, and learn to care for our green areas.

You could also have a buffet-breakfast at Rademeyers, for R49.00 (which include fruit juices, breakfast and coffee), children between 6 and 12 years, R25.00. Please phone to book for this breakfast ( 012 998 1693).

You can also become a FRIEND OF MORELETAKLOOF  at only R200 per year per family, and for that you get two, free visits, for a family of four, to Rietvlei-, Groenkloof-, Faerieglen- and Wonderboompoort Reserve’s. We need the community to help with the upkeep and to preserve and secure this Reserve.

Please come for a walk, and enjoy Nature at its best!

For more information visit http://www.moreletakloof.co.za

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s