Omgewingsdag

Omgewingsdag vieringe in die Moreleta Kloof:  Vanaf 09:00, op die 6 de Junie 2009

Kom geniet die oggend saam met ons in die Moreletakloof, Heliosstraat, Moreletapark. Daar sal van 9 uur af heerlike koffie en beskuit bedien word [geborg deur Spar]  terwyl ons in groepe verdeel om saam ons deel te bring, om ons eie gedeelte van Moreletaspruit skoon temaak, so ons gaan bosse toe, trek asseblief ou stapskoene aan. Daar sal ook ‘n Groenmark aangebied word by Rademeyers. Die Vriende van Moreletakloof sal vrywillige donasies aanvaar, wat aangewend sal word om bome aan te koop vir boomplantdag in September. Daar sal inligting verskaf word oor die Kloof en hoe om aan te sluit, as Vriend van die Moreletakloof.  [Vir meer inligting besoek die Klip Boma tussen die Kerk en Kapel.]

Ouers en kinders kan saam stap vanaf 09.30, nadat almal in groepe verdeel is saam met ‘n leier [plastiese sakke en handskoene sal voorsien word]. Die skoonmaak sal net tot 11.30 neem, waneer almal met hul sakke vuilgoed terugkom na die beginpunt [Klip Boma]. Daar sal verversings te koop aangebied word en u kan die Groenmark besoek, op die terrien. Die kinders kan ondertussen n “Kunsklas” bywoon waar hulle geleer word hoe om musiekinstrumente uit rommel te maak.Om 12:00 sal daar n prysuitdeling wees, vir die kinders wat deelgeneem het aan die skoonmaak. 

Kom geniet die oggend saam die familie in die Moreletakloof, en bring u deel om ons omgewing weer mooi te maak.

Vir meer inligting kontak ons op info@moreletakloof.co.za.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s