Join us for a spring clean!

Kom help die Vriende van Moreletakloof Natuur Reservaat om die spruit skoon te maak op Saterdag 28 September vanaf 07:00 die oggend. Ons ontmoet in die reservaat se parkering. Ons gaan in en om die spruit vanaf die langhoutbrug op Suikerbosroete tot by die riete by die dam werk. Ons sal sakke voorsien en ook n paar handskoene. Die area is bietjie ongelyk vir klein kinders. Dit is die mooiste deel van die kloof, kom en geniet dit saam met ons en doen n goeie daad!

U kan ook die Vriende van Moreletakloof ondersteun deur n donasie te maak, sodat ons die kloof kan onderhou in samewerking met natuurbewaring. Kaartmasjien beskikbaar by die hekwag.

Kontak: Jeannie du Plessis info@moreletakloof.co.za

Please come and assist the Friends of the Moreleta Kloof Nature Reserve on the 28th of September from 07:00 to clean the spruit from the long bridge (wooden bridge) down to the reeds of the dam. We will supply rubbish bags and a few gloves. The area is a bit rough for small kids. This is one of the most beautiful parts of the reserve.

You can also help us by making a donation towards the Friends of Moreletakloof. This will enable us to work with nature conservation to keep this reserve safe and clean. We have a credit card machine available at the gate.

Contact: Jeannie du Plessis info@morletakloof.co.za

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s