Lovely walk in the Moreletakloof Nature Reserve on 18th January 2014

Moreletakloof Uitstappie18 Januarie 2014, 06:00

Spesiale uitnodiging aan almal van die Gemeenskap om die Moreletakloof, asook werklike Natuurliefhebbers wat graag meer betrokke wil raak in hierdie reservaat se uitstappies, onderhoud en beveiliging. Kom stap saam met ons en sien waarom dit so belangrik is om die groen  areas in u omgewing te bewaar, en geniet die mooiheid van hierdie kloof.
Ons sal 06:00 van af die parkering by die hek (uit Heliosstraat) , begin stap, maar onthou asseblief iets te drinke en ete asook u kamera.

Ons vra u om asseblief n donasie van R30 per persoon te doen vir die verf van ons palisade wat dit dringend benodig. Na n byna drie uur stappie sal ons net vir n rukkie gesels oor wat ons beoopg vir die kloof, vir 2014.
Vir meer besonderhede kontak: info@moreletakloof.co.za (Jeannie du Plessis)
KLOOF
Lovely walk in the Moreletakloof Nature Reserve on 18th January 2014:

We would like to invite people from our community, Friends of Moreletakloof as well as people who would like to get involved in this reserve and specially those that love nature. Please come and see why it is so important to care for green areas in our communities, to protect and safeguard them.
Please join us for this walk, that will start at the parking area, near the gate from 06:00 for about three hours, that will end with a discussion about the plans for this reserve for 2014. You are welcome to bring something to eat and drink, on the way, but do not forget your camera. You will be surprised to see how beautiful this 100 hectare reserve is, and why we need to look after it. Please make a donation of R 30/person, that will be used to repaint and repair our 6 km palisade.

For more information contact Jeannie du Plessis at info@moreletakloof.co.za.

KLOOF 2

One thought on “Lovely walk in the Moreletakloof Nature Reserve on 18th January 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s